Affärsidé

Smarta IT-lösningar för säker åtkomst, hantering och kommunikation av affärskritisk information.

Vi erbjuder smarta lösningar tillgänglighet, sekretess, integritet och spårbarhet avseende kunders IT-system. Vårt åtagande sträcker sig från support och drift av servrar och klienter till säkerhetsrevision och programvaror (ProVide) för säker kommunikation av affärskritisk data. Vi hjälper även kunder med systemutveckling och integration av analyssystem och verksamhetssystem, ofta involverande komplexa databaser, antingen i projektform eller med resurskonsulter.


Värderingar

Offensiva
Ordning och reda genom smarta IT-lösningar som passar verksamheten. Vi kombinerar utveckling, integration och anpassning med drift och ett stort mått av säkerhetstänkande för att IT-systemen skall passa din verksamhet.

Drivande
Vi tänker längre, har nya idéer, vågar föreslå lösningar som driver utveckling och framgång. Tillsammans växer våra verksamheter.

Kompetenta
Driven, kompetent personal skapar gemensam framgång. Med erfarenhet och kompetens inom IT-säkerhet, programmering utveckling och databaser, sätter vi kunden först.


Är du vår nästa medarbetare?

Vi söker erfarna programmerare inom C#, .Net och Java redo att ta sig an spännande konsultuppdrag i Skövde eller Jönköping. Vi ser gärna minst 2 års erfarenhet av programmering och konsulting men har du som junior programmerare det som krävs, så är vi intresserade. Vi erbjuder goda anställningsvillkor med kollektivavtal och sjukvårdsförsäkringar. Därtill erbjuder vi flexibilitet under ansvar, varierande uppdrag med höga krav och stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling.

Intresserad? Kontakta oss genom att maila eller ring oss på 0500-44 89 97